Näin tunnistat H-vartalon ja valitset parhaat asut

h-vartalo pukeutuminen vartalotyyppi Sep 01, 2024

H-vartalon tunnistaa siitä, että hartiat, vyötärö ja lantion ovat yhtälinjaa. Vartalossa ei ole suuria mittasuhde-eroja ja se on suora. H-vartalo voi tuntea itsensä tasapaksuksi, toisaalta H-vartalo on ainoa vartalotyyppi, jonka on helppo löytää vaatteita.

Pukeutumisohjeet H-vartalolle:

 

  1. Yläosat: Valitse vaatteita, jotka tuovat volyymia tai yksityiskohtia yläosaan, kuten röyhelöitä, laskoksia, isoja kauluksia, olkatoppauksia ja näyttäviä kaulakoruja.

  2. Värit ja kuviot: värejä, kuvioita ja kerroksia pukeutumisessa.

  3. Housut: Suosi normaalia vyötärökorkeutta housuissa ja farkuissa. H-vartalo voi valita myös matalavyötäröiset farkut. Erilaiset yksityiskohdat, kuten päällitaskut lantiolla tuovat volyymia vartalolle. Lahkeissa voit valita suorat lahkeet, bootcut lahkeet tai leveät liehukelahkeet. Suosi suoran mallisia housuja, jotka ovat vyötäröltä lantiolle samaa linjaa.

  4. Hameet: Kapea kynähame on kuin tehty H-vartalolle. Valitse hameisiin suoria malleja, jotka ovat vyötäröstä lantiolle samaa linjaa. Jos haluat kurvikkutta vartalolle valitse kellohelmainen hame ja pue pusero hameen sisälle.

  5. Kietaisumekot ja -paidat: Kietaisumallit rikkovat tasapaksuutta ja luovat vyötärön. Mekoissa voit suosia myös A-linjaisia malleja, jotka ovat kapeampia vyötäröltä ja helma on A-linjainen. Suosi kuoseja, diagnoolisraitoja ja värejä pukeutumisessa.

  6. Jakku, bolero ja neuletakki: Jakut, bolerot ja neuletakit, jotka päättyvät vyötärön kapeimmalle kohdalle tai juuri lantion yläpuolelle, sopivat hyvin. Suosi suoranmallisia jakkuja, jotka ulottuvat ylälantiolle eli pepun yläpuolelle tai lantiolle ulottuvia.

  7. V-pääntie, O-pääntie, venepääntie, poolokaulus: V-pääntie pidentää kaulaa ja korostaa ylävartaloa, venepääntie puolestaan korostaa hartialinjaa ja tuo siihen lisää leveyttä. Poolokaulus ja kilpikonna kaulus istuvat H-vartalolle täydellisesti. Yhdistä pooloon / kilpikonnakaulukseen pitkä napaa ulottuva näyttävä kaulakoru.

  8. Suuria näyttäviä kauluksia, kerroksia ja yksityiskohtia: Nämä tuovat vartaloon lisää volyymia ja rikkovat tasapaksuutta. Yhdistele myös rohkeasti väreäjä.

  9. Vältä: tulppaanihameita ja samaan väriin pukeutumista päästä varpaisiin.
  10. Ps. haalariasut ovat kuin tehtyjä H-vartalolle!

Tule mukaan maksuttomaan vartalotyyppi workshopiin!

Vartalotyyppi workshopissa opit tunnistamaan vartalotyyppisi ja otat pukeutumisen haltuun!

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Vartalotyyppi workshop on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.